Blog

luchtbehandeling voedingsmiddelen condensatie

condens voedingsmiddelen klimaatbeheersing bovema

Voor een producent van halal vleeswaren zijn we recent begonnen met de installatie van een klimaatbeheersing voor een uitdampruimte. In de uitdampruimte (wat vochtlast betreft enigzins vergelijkbaar met een krattenwasserij in de voedingsmiddelen industrie) komt veel vocht vrij met condensatie tegen wanden en plafonds als gevolg. De nieuwe luchtbehandeling is voorzien van warmteterugwinning middels een gecoate warmtewisselaar en daar waar nodig inwendig uitgevoerd in rvs. Volledig geschikt voor deze toepassing in de voedingsmiddelen productie. De luchtverdeling in de ruimte blaast de wanden en plafonds aan middels een uitgekiend ontwerp. Het luchtverdeel-systeem hierbij is zelf ook condensvrij.

Het was een mooie herfstdag en waar we meestal op het dak bezig zijn, staat deze installatie op de begane grond, ook een keer fijn voor onze monteurs.

Update en resultaat na een week hard werken:

condens_ventilatie_industrie

Wilt u meer informatie over het drogen van uw productieruimte? Of bent u benieuwd wat Bovema voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact op of maak een afspraak.

 

Antwoord op uw vragen?

Neem contact op

Persoonlijk gesprek?

Maak een afspraak Offerte aanvragen