Referentie projecten

DMV

78. DMV

Luchtbehandelingapparatuur bij Friesland Foods Veghel

Friesland Foods Veghel (voorheen DMV) is de grootste producent van caseїnaat en lactose ter wereld. Uit grondstoffen als rauwe melk, ondermelk en kaaswei worden de waardevolle stoffen zoals bijvoorbeeld eiwit en lactose, om er vervolgens ingrediënten voor de voedingsmiddelenindustrie en/of farmaceutische industrie van te maken.

Prinssen Installatietechniek uit Uden verzorgt voor de nieuwe fabrieksonderdelen de levering van de verwarmingsinstallatie, de sanitaire installaties, de airconditioning voor diverse ruimten en de ventilatieinstallatie. Voor het laatste kwam men bij Bovema terecht.

Aluminium

Drie aluminium luchtbehandelingunits type LTVN, twee mechanische axiaal dakventilatoren type ADV, diverse boxventilatoren met electrische verwarming en vier luchtbehandelingunits type LTV/LAV die zorgen voor zowel luchttoevoer als luchtafvoer. De totaal gerealiseerde hoeveelheid geconditioneerde lucht komt neer op 280.000 m³/h. Alle produkten werden (waar gewenst) geleverd met geluiddemping, frequentieregeling, verwarming en koeling.

Antwoord op uw vragen?

Neem contact op

Persoonlijk gesprek?

Maak een afspraak Offerte aanvragen