Gerealiseerde projecten en referenties

Verwarming

12 verwarming met TSA uit reststroom proceswater

Koude lucht en/of tocht in uw bedrijfspand, fabriekshal of ander gebouw is niet prettig voor u en uw medewerkers. De productiviteit van u en uw medewerkers kan dalen en uw medewerkers kunnen klachten ervaren. Koude lucht en tocht zijn vervelende eigenschappen die voornamelijk in de winter en tussenseizoenen optreden. Gelukkig zijn ongemakken door koude lucht en/of tocht eenvoudig te voorkomen door verwarming van uw ruimtes en/of gebouwen. Bovema helpt uw organisatie graag bij het realiseren van de perfecte verwarmingsoplossing voor uw situatie.

Bovema tegen tocht

Bovema gaat tocht tegen door buitenlucht te verwarmen en uw bedrijfspand in te voeren. Bij verwarming van de buitenlucht is het mogelijk om te verwarmen met of zonder warmteterugwinning. Door buitenlucht te verwarmen en op gecontroleerde wijze uw bedrijfspand, fabriek of ander gebouw in te voeren, is tocht verleden tijd en wordt er een prettig klimaat gerealiseerd waarin uw medewerkers zich optimaal kunnen inzetten voor uw organisatie.

Mogelijkheden van verwarming

Naast het verwarmen van buitenlucht is het in sommige gevallen ook mogelijk om binnenlucht te gebruiken voor verwarming van een gebouw of ruimte. Deze reeds verwarmde binnenlucht wordt dan gefilterd en (gedeeltelijk) opnieuw de ruimte in geblazen. Zo blijft de lucht schoon en van goede kwaliteit en genieten u en uw medewerkers van een verwarmde werkplek.

Bovema beschikt over een groot assortiment verwarmingsproducten en luchttoevoerproducten. Gemakkelijk reinigbare textielkanalen en slimme luchttoevoer-jets behoren tot de vele mogelijkheden bij Bovema. Biedt het assortiment niet de perfect oplossing voor uw situatie? Bovema realiseert ook maatwerk projecten zodat wij voor elke organisatie de juiste klimaatoplossing kunnen bieden.

Verwarming door Bovema

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die Bovema biedt voor het verwarmen van uw ruimte of gebouw? Of bent u benieuwd wat Bovema nog meer voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van klimaatbeheersing en ventilatie industrie? Neem contact op of maak een afspraak.

Antwoord op uw vragen?

Neem contact op

Persoonlijk gesprek?

Maak een afspraak Offerte aanvragen