Diensten

Regeltechniek luchtbehandeling

19 regeltechniek HVAC

Bovema ontwerpt en realiseert uw systemen niet alleen, wij kunnen u ook ondersteunen bij het beheersen van uw dynamische systemen door metingen uit te voeren en hierdoor uw processen te regelen en bij te sturen. Voor al uw vragen met betrekking tot gebouw gebonden technieken kunt u terecht bij Bovema. Wij ondersteunen uw organisatie graag bij het behalen van successen.

Regeltechniek door Bovema

De specialisten van Bovema ontwerpen, adviseren en realiseren hardware en software oplossingen. Wij passen de oplossing geheel aan naar uw wensen zodat u een gebouw beheersysteem krijgt welke perfect bij uw organisatie past. De onderstaande uitgangspunten zijn in alle projecten die Bovema ontwerpt en realiseert sterk vertegenwoordigd en van groot belang:

  • Bovema creëert niet zomaar een ontwerp, wij staan voor slim ontwerpen. Wij denken aan alle details zodat u dat niet meer hoeft te doen;
  • De systemen die Bovema ontwerpt en realiseert hebben altijd een zo laag mogelijk energie verbruik;
  • De projecten die wij realiseren hebben over het algemeen geringe initiële kosten;
  • Bovema biedt uw organisatie een oplossing waardoor u geniet van een hoger comfort niveau dan voorheen;
  • De oplossing die Bovema uw organisatie biedt is te allen tijde een bedrijfszeker systeem.

Bovema past haar oplossingen toe bij organisaties in onder andere commerciële, industriële, en institutionele branches. Uw vraag met betrekking tot energiemanagement, HVAC, verlichting en toegangscontrole en vele andere soorten systemen worden door ons geconcretiseerd en gerealiseerd.

Gebouwbeheer door Bovema

Bovema biedt een unieke benadering voor het ontwikkelen van oplossingen op het gebied van systemen voor gebouwbeheersing. Doordat Bovema de LonWorks ontwikkelingssoftware toepast in haar projecten kunnen wij flexibele regelsystemen garanderen. Daarnaast is het mogelijk om grafische web visualisatie en monitoring via onder andere de iLON100 te ontwerpen.

De robuuste regelaars van Bovema zijn onder andere geschikt voor het regelen en aansturen van koelmachines, warmtevoorzieningen, luchtbehandelingssystemen, VAV-systemen, verlichtingssystemen en warmte- en koudeopslag.

Regeltechniek door Bovema

Wilt u meer informatie over regeltechniek? Of bent u benieuwd hoe Bovema uw organisatie kan ondersteunen door middel van diverse klimaatoplossingen? Neem direct contact op of maak een afspraak.

Antwoord op uw vragen?

Neem contact op

Persoonlijk gesprek?

Maak een afspraak Offerte aanvragen