Gerealiseerde projecten en referenties

Food

112 food1

Als producent van voeding draagt u een grote verantwoordelijkheid als het om produceren onder hygiënische condities gaat. Door de steeds maar strenger wordende regelgeving op het gebied van voedselveiligheid, BRC en HACCP is een goed binnenklimaat net zo belangrijk als bijvoorbeeld handen wassen. Met name microbiologische luchtkwaliteit is één van de belangrijkste aandachtspunten voor een hoogwaardig eindproduct.

Wist u dat de HACCP- norm door de NASA is ontwikkeld om astronauten niet met bedorven voedingsmiddelen opgescheept te laten zitten? Helaas is de HACCP- of BRC-norm geen kant en klaar recept.

Om onder alle omstandigheden te voldoen aan optimale voedselveiligheid hebben wij het Bovema-Food-Concept ontwikkeld. Dit concept houdt ander andere rekening met het tegengaan van condens-, schimmelvorming, bacteriegroei én zorgt tevens voor voldoende droging, ventilatie en goede over- en onderdrukdruk hiërarchie.

Onze toegepaste luchtbehandeling- en luchtverdeelsystemen zijn uniek en voorzien van een kunststof of RVS uitvoering. Behalve dat schimmel- en bacteriegroei worden tegengegaan zijn de systemen goed reinigbaar.

Bovema is gespecialiseerd in de luchtbehandeling bij voedingsmiddelen productiebedrijven.

Antwoord op uw vragen?

Neem contact op

Persoonlijk gesprek?

Maak een afspraak Offerte aanvragen